Om Ingeborg

Navnet mitt er Ingeborg  Flakne og jeg er født og oppvokst i Selbu, ei bygd jeg fortsatt har sterke bånd til.  Jeg er mamma til 3 flotte, store gutter og etter mange år som Trondhjemmer  bor jeg nå i Vallersund ute på Fosen, der jeg fant min samboer og tvillingsjel.
Min formelle utdanning har jeg fra DMMH førskolelærerutdanning og TLH  lærerhøyskolen. Har derfor jobbet litt både i barnehage og skole, og drev i 9 år også egen familiebarnehage da jeg bodde i Trondheim.

Så lenge jeg kan huske har jeg vært åpen for at det er mye mellom himmel og jord, og akseptert at vi mennesker ikke kan forstå alt. Har nok også siden jeg var lita jente vært over normalt sensitiv og intuitiv, noe som har vært naturlig for meg, og derfor ikke noe jeg har tenkt så mye over.
Så i april 2010 skjedde noe for meg livsforandrende. Jeg fikk en voldsom oppvåkning.
Totalt uforberedt og uten den minste anelse om hva som skjedde med meg eller hva dette gikk ut på. Evner i form av healingkraft, kanalisering, klarfølthet og klarhørsel, samt at jeg mottok drømmer med åndelig budskap og visjoner  utviklet seg i løpet av svært kort tid. Jeg opplevde også et veldig sterkt åndelig nærvær av et ekstremt kjærlig lysvesen, som jeg også så konturene av mens det var hos meg.  Fordi alt skjedde så fort, ble dette derfor ei veldig tøff tid for meg hvor jeg søkte overalt for å finne ut av hva det var som hadde skjedd meg.

Jeg ble etter kort tid gjennom en drøm igangsatt med å skrive dagbok, noe som 2 år senere resulterte i boken ”KJÆRLIGHETSVEIEN en dokumentasjon av min oppvåkning dag for dag” 2012. Denne ble trykket kun i et lite opplag og er dessverre ikke lenger tilgjengelig for salg.

Etter dette oppfatter jeg det som min livsoppgave  å hjelpe andre mennesker til en bedre livskvalitet gjennom healing og gjennom å dele den innsikten jeg har mottatt, og som er i tråd med den nye kjærlighetsbevisstheten.

3 år etter min oppvåkning fikk jeg møte min tvillingsjel, Roger Mandal, som nå er min samboer. Vi har sammen skrevet boken «Tvillingsjeler i den åndelige revolusjon»2015. Les mer under knappen tvillingsjeler.