Om Roger

Navnet mitt er Roger Mandal, og jeg er født og oppvokst i Vallersund. Jeg har 5 flotte barn, og ble skilt for ca.2 år siden. Jeg er takknemlig overfor min eks. i forhold til alle erfaringer og alt vi lærte av hverandre. Vi er fortsatt venner i dag, noe barna syns er godt.  Jeg er nå samboer med Ingeborg Flakne og trives veldig bra med det. 🙂

Jeg er en grubler, og det kan til tider være ganske slitsomt. Jeg har vokst opp på den gården som jeg selv drev i 12 år, men som jeg nå har solgt, høsten 2016. Jeg er utdannet skipselektriker og elektroautomasjonsingeniør og tekniker, og har tidligere jobbet både på cruisebåter og på dykkerbåt i Nordsjøen. Falt ned fra tak på Tranøya under arbeid i 1994, og ble da delvis invalidisert og arbeidsufør. Gikk da enda mere inn i en åndelig søken, og verden da, og har fortsatt med det siden. Har laget musikk,  skrevet tekster og melodier samt produsert et par CD,er. Disse er å få kjøpt ved kontakt på sms. 90956995.

Går nå og venter på en skikkelig kraftig kvanteoppvåkning for hele menneskeheten, tror det trengs hvis denne verden skal bestå og overleve. Så mye helvete og råttenskap som skjer rundt omkring nå, at noe må bare skje snart. Vi behandler jorda, havene, lufta, dyrene, trær og planter, og hverandre med alt for lite respekt og kjærlighet til at dette vil gå bra av seg selv.

Noe kommer nok til å skje nå snart som gjør at vi blir nødt til å omstille oss kraftig. Dette vil bli en gledens begivenhet og føre til en bedre verden, ja kanskje en slags » himmel på jord» . Alt går i sykluser, og vi har nok nå kommet oss over bunnpunktet for denne gang, nå vil det bare gå oppover igjen tror jeg.

Kanskje vi trenger kontraster for å se og verdsette det ene i forhold til det andre ? Pust inn, pust ut. Flo og fjære. Lys og mørke. Varmt og kaldt. Maten vi spiser smaker alltid best når vi er sultne. Stjernene ser vi best på en mørk nattehimmel.